top of page
0-123.jpg

TRISTHANAM
yoga, massage, meditation 

"De mens is geen ziel die een lichaam gebruikt, 
maar een compositie van ziel en lichaam. 

Yoga is als muziek: het ritme van het lichaam, de melodie van de geest en de harmonie van de ziel creëren de symfonie van het leven."

BKS Iyengar

Aankomende evenementen

Controleer de kalender

Schema

Harmonogram
About Us

Over mij

Mijn naam is Justina. Ik ben yogadocent en masseur.

Ik woon sinds januari 2013 in Nederland en sinds voorjaar 2019 in een klein, rustig dorpje tussen twee rivieren.

In 2009 heb ik in Polen een 2-jarige dagelijkse massageschool afgerond (sport, wellness en gezondheid). Jarenlang heb ik mezelf ontwikkeld tijdens allerlei workshops, trainingen en seminars. In 2019 ben ik begonnen met het herwaarderen van mijn Poolse diploma's naar Nederlandse, en zo heb ik nu ook een Nederlandse NGS-licentie die recht geeft op het uitoefenen van mijn beroep.

Vanaf 2013 had ik mijn eigen praktijk in Nederland, helaas ben ik door een problematische polsbreuk genoodzaakt geweest om 2 jaar te stoppen met werken in mijn vak. Maar hierdoor ontdekte ik mijn tweede liefde (ja, massage is de eerste) - YOGA.

In 2020 ben ik afgestudeerd van school en behaalde ik de kwalificaties van de internationale yogaorganisatie Yoga Alliance als Vinyasa yogadocent.

MIJN DIPLOMA'S->

accreditaties

ngs.jpeg
png

Aanbod

Diensten die ik aanbied

IMG-5540.JPG

Persoonlijke training

Fitness, gezondheid onder toeziend oog van een trainer

Wais het persoonlijke training?

Personal training is een training waarbij de trainer met slechts één persoon zo werkt dat snel het gewenste resultaat wordt behaald.

Is zo'n training beter dan groepstraining?


Ten eerste is het effectiever. De trainer past de oefeningen aan op het niveau van de sporter, ook kan hij het programma zo indelen dat de sporter snel de beoogde doelen bereikt. Een goede trainer houdt niet alleen rekening met de conditie, maar ook met de lichaamsstructuur van een specifieke persoon, evenals met hun behoeften. Zo ontstaat een creatie op maat een programma op maat van de sporter.

Om bij die vergelijking te blijven, groepstraining is een kant-en-klare outfit die in een winkel wordt gekocht. We kunnen groepstrainingen aanpassen aan onze behoeften, maar ze zullen altijd gemiddeld zijn zodat veel mensen er baat bij kunnen hebben. Bijvoorbeeld: we schrijven ons in voor oefeningen om af te vallen. Daar ontmoeten enkele of een dozijn vrouwen met hetzelfde doel elkaar. Alleen dat elk van hen kilo's uit iets verschillende delen van het lichaam wil verwijderen. Elk van hen is in een andere toestand.

Het lichaam van iedereen reageert anders op lichaamsbeweging. Groepstrainingen moeten rekening houden met de situatie van elke deelnemer. Personal training richt zich op één specifiek persoon. Daarnaast reageert een goede personal trainer continu door bijvoorbeeld de intensiteit van de training te verminderen als we een slechte dag hebben (en wie van ons heeft er geen dagen waarop we niets willen doen?), wanneer we meer kunnen doen. Mede om deze reden zullen de effecten van lichaamsbeweging na personal training veel sneller zichtbaar zijn dan na groepstraining.

IMG-5541.JPG

Yoga lessen

Vinyasa flow - kracht, stabiliteit en flexibiliteit

Evenwichtige oefeningen voor het hele lichaam, gericht op het tegelijkertijd opbouwen van kracht, stabiliteit en flexibiliteit in ons lichaam.

Oefen voor iedereen.

Tijdens deze lessen zullen we niet alleen standaard yoga asana's uitvoeren, maar ook allerlei versterkende oefeningen en het verbeteren van onze flexibiliteit.

Elke oefening begint met een ademhalingssessie van 8 minuten, een warming-up, een volledige oefening en een korte ontspannings- en rustsessie.

Deze lessen zullen je helpen een diep bewustzijn van je eigen lichaam op te bouwen, met de adem te werken, je voor te bereiden op regelmatige beoefening in de groep, maar ook alleen. In een veilige, stressvrije sfeer van een kleine groep, onder toeziend oog van een docent.

massage

Massage

Soorten en beschrijvingen van massage:

Klassieke massage 

Gebruikt voor duizenden jaren. Een consequent effectief onderdeel van ontspannings- en genezingstherapieën.


Sportmassage

Gewillig gekozen door fysiek actieve mensen. Een methode voor biologische regeneratie van atleten, het voorkomen van blessures en overtraining.


Isometrische massage

Speciaal aanbevolen voor mensen die intensief trainen of een afbouwend dieet volgen.


Centrifugale massage

Aanbevolen voor patiënten die verwondingen of verstuikingen van de gewrichten hebben ervaren.


Chinese cuppingmassage

Cellulitis temmer, bekend om zijn huidverstevigende eigenschappen. Hulp tijdens verkoudheids- en griepperiodes.


Lymfedrainage

Onvervangbaar bij patiënten die worstelen met lymfestagnatie, oedeem en cellulitis.


Massage met hete stenen

Een geweldige manier om te ontspannen na een stressvolle week. Perfect kalmeert en regenereert.


Ayurvedische massage

Balinese massage is een combinatie van oude methoden uit China en India - acupressuur, aromatherapie, reflexologie en Ayurveda.


Bamboe massage

Ontspannende - stimulerende massage.
Een combinatie van stimulerende acupressuur en ontspannende Ayurveda.


Revalidatie/therapeutische massage

Het heeft een rustgevend effect in posttraumatische, postongevallen en postoperatieve omstandigheden. Elimineert rugpijn.

Contact

Neem contact met mij op

Contact details

6624 AJ Heerewaarden
Nederland

Tel. (+31) 685 719 493

E-mail: tristhanam@icloud.com

bottom of page